HANDLÄGGARE VVS - Göteborg

Wikström är ett kunskapsintensivt företag med stort engagemang för miljö och hållbar utveckling. Vi gillar tekniska utmaningar, ser helheten och arbetar innovativt, lyhört och affärsmässigt. Vi samarbetar med regionens främsta fastighetsägare, projektledningsföretag, förvaltare och entreprenörer.  

Hos oss får du utnyttja hela din potential, vi skapar förutsättningar genom utvecklande arbetsuppgifter, egna kundkontakter och individuella utbildningsprogram.

Är du den vi söker? 

Är du en engagerad och noggrann person som älskar tekniska utmaningar är vi helt rätt företag för dig! Du kommer att arbeta självständigt inom VVS-projektering i både nybyggnads- och ombyggnadsprojekt, så det är viktigt att du känner dig trygg i din roll som rådgivande ingenjör. 

Vi tänker oss att du har minst fem års erfarenhet inom branschen, högskole-/civilingenjörsutbildning (eller motsvarande) inom VVS/energi, samt goda kunskaper i AutoCad och Magicad. Kunskaper i Revit är inget krav, men absolut en bonus. Det är också viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.  

Varför Wikström? 

För oss på Wikström är det viktigt att vara en riktigt bra arbetsplats där alla trivs, känner engagemang och vill stanna kvar. Sedan 2018 är vi certifierade som ett ”Great Place to Work” och har satt upp målet att komma med på listan över de 20  bästa arbetsplatserna i vår storlek i Sverige. Som en del i det arbetet genomförde vi nyligen en medarbetarundersökning där hela 97% svarade positivt på att Wikström är en mycket bra arbetsplats.

Som grädde på moset ligger vårt Göteborgskontor bra till geografiskt i dessa tider av grävande i centrala Göteborg. Du hittar oss på Södra Gubberogatan 8 direkt bredvid avfarten från E6. 

Vill du veta mer?  

Har du några frågor eller funderingar, kontakta
Samuel Freiholtz, tel 031-707 23 43 eller
Magnus Nordh, tel 031-707 23 03.

Varmt välkommen med din ansökan

Lämna din ansökan här!