KONSTRUKTÖR VVS - Göteborg

Wikström är ett kunskapsintensivt företag med stort engagemang för miljö och hållbar utveckling. Vi gillar tekniska utmaningar, ser helheten och arbetar innovativt, lyhört och affärsmässigt. Vi samarbetar med regionens främsta fastighetsägare, projektledningsföretag, förvaltare och entreprenörer.

Vill du utvecklas som konstruktör hos oss?

Som konstruktör hos Wikström kommer du att arbeta med VVS-projektering i både nybyggnads- och ombyggnadsprojekt.

Du blir del av ett team och utvecklas i din roll som rådgivande ingejör genom inspirerande uppdrag och goda samarbeten med våra kunder.

Vem är du?

Vi tror att du är en engagerad och noggrann person som sporras av tekniska utmaningar.

Vi tänker oss att du har minst två års erfarenhet inom branschen och högskole/civilingenjörsutbildning eller YH inom VVS/energi.

Du har goda kunskaper i AutoCad och Magicad och gärna grundläggande kunskaper i Revit.

Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter och samarbeta. Det är också viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Varför Wikström? 

Wikström har ca 40 medarbetare vilket gör att vi är tillräckligt stora för att erbjuda spännande utmaningar, men inte så stora att du riskerar att bli en i mängden. Hos oss är medarbetarinflytande är en självklarhet och vi erbjuder utvecklande arbetsuppgifter, individuella utbildningsprogram och egna kundkontakter.

För oss på Wikström är det viktigt att vara en riktigt bra arbetsplats där alla trivs, känner engagemang och vill stanna kvar. Vi arbetar därför aktivt för att skapa en stark laganda där alla känner stolthet över att vara delaktiga och har roligt tillsammans. Sedan 2018 är vi certifierade som ett ”Great Place to Work” och i vår senaste medarbetarundersökning svarade hela 97% att Wikström är en mycket bra arbetsplats.

Vill du veta mer?

Har du några frågor eller funderingar, kontakta
Samuel Freiholtz, tel 031-707 23 43
Magnus Nordh, tel 031-707 23 03

Välkommen med din ansökan senast 20/1

Lämna din ansökan här!