Projektering el/telesystem

El/telesystem i hela byggprocessen

Sedan 2015 har Wikström en el/tele-avdelning och kan erbjuda kompletta lösningar på alla installationssystem för de kunder som önskar samarbeta brett med ett teknikkonsultföretag. 

Vi arbetar hela vägen från förstudier, ram/systemhandling och förfrågningsunderlag till bygg- och senare relationshandling/driftdokumentation i våra uppdrag.

Tillsammans med Wikströms andra discipliner: VVS, energi och miljö kan vi skapa många synergieffekter runt ett projekt och ett väl förankrat slutresultat för kunden. Det blir en naturlig arbetsmetodik där vi ser helhetslösningen och kan anpassa våra tekniska lösningar i tidigt skede. Stort fokus ligger på energieffektiva och miljöoptimerade anläggningar. Vi arbetar med hållbara systemlösningar för fastighetsägare, t ex. sol-vind- värmepumps- och vätgassystem.

Kompetenser

Vår bas av uppdrag finns inom industri, kontor, affärscentrum, skolor, flerbostadshus och infrastruktur. 

Våra medarbetare har lång erfarenhet och bred kompetens inom el/teletekniska anläggningar med specialkompetenser såsom: säkerhet, infrastruktur, KNX, hiss, industri/Ex-anläggningar och CE-märkning. Vi utför installationssamordning och besiktningar. Besiktningarna omfattar allt från förbesiktningar, slutbesiktningar till efterbesiktningar, vi utför även kontrolluppdrag under entreprenadskedet.

Kontakta oss

För mer information om el/teleprojektering, kontakta:

  • Jimmy Tegnebrink 031-707 23 40