Styrsystem

UPPDRAGSLEDARE styr- och övervakning - Göteborg

Wikström är ett kunskapsintensivt företag med stort engagemang för miljö och hållbar utveckling. Vi gillar tekniska utmaningar, ser helheten och arbetar innovativt, lyhört och affärsmässigt. Vi samarbetar med regionens främsta fastighetsägare, projektledningsföretag, förvaltare och entreprenörer. 

Hos oss får du utnyttja hela din potential, vi skapar förutsättningar genom utvecklande arbetsuppgifter, egna kundkontakter och individuella utbildningsprogram.

Är du den vi söker?

Är du en engagerad och noggrann person som älskar tekniska utmaningar är vi helt rätt företag för dig! Du kommer att arbeta självständigt inom styrprojektering i både nybyggnads- och ombyggnadsprojekt, ta fram systemlösningar, upprätta beskrivningar och driftkort m.m. Du kommer att följa projektet genom byggprocessen, upprätta ekonomiska kalkyler, leda funktionsprovningar och vara teknisk rådgivare, så det är viktigt att du känner dig trygg i din roll som rådgivande ingenjör.

Vi söker dig som arbetat i minst 10 år som styringenjör eller motsvarande samt är utbildad automationsingenjör alternativt styr- och reglertekniker, i kombination med relevant arbetslivserfarenhet. Du har god kunskap kring fastighetstekniska system (vent, vvs, el) och kan sätta dig in i byggnaders systemuppbyggnad och funktionssamband.  Du har god kännedom och förståelse för hur PLC:er och Scada/HMI i fastighetstekniska system fungerar. Du har även kunskaper inom kommunikationsnätverk som IP, Mbus, m.fl. Det är också viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. 

Varför Wikström?

För oss på Wikström är det viktigt att vara en riktigt bra arbetsplats där alla trivs, känner engagemang och vill stanna kvar. Sedan 2018 är vi certifierade som ett ”Great Place to Work” och har satt upp målet att komma med på listan över de 20 bästa arbetsplatserna i vår storlek i Sverige. Som en del i det arbetet genomförde vi nyligen en medarbetarundersökning där hela 97% svarade positivt på att Wikström är en mycket bra arbetsplats.

Som grädde på moset ligger vårt Göteborgskontor bra till geografiskt i dessa tider av grävande i centrala Göteborg. Du hittar oss på Södra Gubberogatan 8 direkt bredvid avfarten från E6.

Vill du veta mer? 

Har du några frågor eller funderingar, kontakta
Anders Malmberg 031-707 23 16 

Varmt välkommen med din ansökan

Lämna din ansökan här!