Wikström surf

UPPDRAGSLEDARE VVS - Falkenberg

Ta nästa steg i karriären med Wikström!

Wikströms mål är att ha branschens mest nöjda kunder. För att lyckas med det behöver vi ha branschens mest engagerade medarbetare. Därför vill vi vara branschens bästa arbetsgivare!

Wikström arbetar aktivt för att skapa en stark laganda där alla känner stolthet över att vara delaktiga. Vi har en öppen och kreativa atmosfär där medarbetarinflytande är en självklarhet. Våra medarbetare är engagerade, tacklar utmaningar, stödjer varandra och har roligt tillsammans.

Goda utvecklingsmöjligheter!

Wikström är ett kunskapsintensivt företag med stort engagemang för miljö och hållbar utveckling. Vi gillar tekniska utmaningar, ser helheten och arbetar innovativt, lyhört och affärsmässigt. Vi samarbetar med regionens främsta fastighetsägare, projektledningsföretag, förvaltare och entreprenörer.

Hos oss får du utnyttja hela din potential, vi skapar förutsättningar genom utvecklande arbetsuppgifter, egna kundkontakter och individuella utbildningsprogram.

Är du den vi söker?

Är du en engagerad och noggrann person som älskar tekniska utmaningar är vi helt rätt företag för dig! Du kommer att arbeta självständigt med stort ansvar i både nybyggnads- och ombyggnadsprojekt, så det är viktigt att du känner dig trygg i din roll som rådgivare.

Vi söker dig med stort eget driv, som är affärsmässig, van vid att leda projekt och har lätt för att kommunicera med såväl medarbetare som beställare. Vi tänker oss att du har minst tio års erfarenhet inom VVS-branschen, högskole-/civilingenjörsutbildning (eller motsvarande) inom VVS/energi. Slutligen är det en förutsättning att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Varför Wikström?

Vår ambition är att erbjuda våra medarbetare yrkesmässiga utmaningar i kombination med en gemytlig och trygg arbetsplats med ett närvarande ledarskap. När våra medarbetare lyfter fram vad de gillar bäst med Wikström får vi ofta svaret; "Företaget är tillräckligt stort för att erbjuda utmaningar, men inte så stort att man bara blir en i mängden."

Detta svar är precis vad vi eftersträvar! I vår senaste medarbetarundersökning som vi gör anonymt via Great Place to Work fick vi det glädjande resultatet att 95% tycker att vi är en mycket bra arbetsplats samt att lika stor andel skulle rekommendera oss till andra.

Vill du veta mer?

Har du några frågor eller funderingar, kontakta
Annika Aarthun, tel 031-707 23 15 eller
Svante Nilsson, tel 0320-160 84

Varmt välkommen med din ansökan senast 5/8

Lämna ansökan här