UPPDRAGSLEDARE VVS - Göteborg

Wikström är ett kunskapsintensivt företag med stort engagemang för miljö och hållbar utveckling. Vi gillar tekniska utmaningar, ser helheten och arbetar innovativt, lyhört och affärsmässigt. Vi samarbetar med regionens främsta fastighetsägare, projektledningsföretag, förvaltare och entreprenörer.

Hos oss får du utnyttja hela din potential, vi skapar förutsättningar genom utvecklande arbetsuppgifter, egna kundkontakter och individuella utbildningsprogram.

Är du den vi söker?

Är du en engagerad och noggrann person som älskar tekniska utmaningar är vi helt rätt företag för dig! Du kommer att arbeta självständigt med stort ansvar i både nybyggnads- och ombyggnadsprojekt, så det är viktigt att du känner dig trygg i din roll som rådgivare.

Vi söker dig med stort eget driv, som är affärsmässig, van vid att leda projekt och har lätt för att kommunicera med såväl medarbetare som beställare. Vi tänker oss att du har minst tio års erfarenhet inom VVS-branschen, högskole-/civilingenjörsutbildning (eller motsvarande) inom VVS/energi. Slutligen är det en förutsättning att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Varför Wikström?

För oss på Wikström är det viktigt att vara en riktigt bra arbetsplats där alla trivs, känner engagemang och vill stanna kvar. Sedan 2018 är vi certifierade som ett ”Great Place to Work” och har satt upp målet att komma med på listan över de 20 bästa arbetsplatserna i vår storlek i Sverige. Som en del i det arbetet genomförde vi nyligen en medarbetarundersökning där hela 97% svarade positivt på att Wikström är en mycket bra arbetsplats.

Vill du veta mer?

Har du några frågor eller funderingar, kontakta
Samuel Freiholtz, tel 031-707 23 43 eller
Magnus Nordh, tel 031-707 23 03.

Varmt välkommen med din ansökan

Lämna ansökan här